— Dit maakt onze pizza's zo lekker—

Echte Napolitaanse pizza's

Vraag je offerte

Dit maakt onze pizza's zo lekker

Echte Napolitaanse pizza's

Vraag je offerte

AUTHENTIEK RECEPT

Wat maakt onze pizza's zo bijzonder en lekker?


Iedereen weet dat niet alle pizza's hetzelfde zijn. Er is een ruime keuze: diepvriespizza's, afhaalpizza's bij grote ketens of pizza's van gespecialiseerde pizzabakkers met de authentieke bereidingswijze. Wij behoren tot de laatste categorie en hebben een unieke bereidingswijze. 

De keuze van ingrediënten.

Er is meer nodig dan passie en authenticiteit om een goede pizza te maken. De keuze van de ingrediënten vormt de basis. Wij maken de pizzabodems en de tomatensaus zelf en gebruiken geen toegevoegde suikers, bewaarmiddelen en een overvloed aan smaakversterkers zoals vetten en zouten. Door enkel natuurlijke producten te gebruiken, kunnen wij gerust zeggen dat onze pizza's gezond zijn. Indien gewenst, kunnen we ook glutenvrije pizza's maken. 

Voor de toppings maken wij een goede selectie uit het aanbod van onze leveranciers. Wist je trouwens dat het overvloedig gebruik van tomatensaus en kaas smaak van de toppings verdoezelt. Dus kaas en tomatensaus is voor ons slechts de basis die de toppings helemaal tot hun recht laten komen. 

Na het bakken geven we de pizza een finishing touch met onze oliën of onze zelfgemaakte barbecue saus. 


De tijd als extra ingrediënt.

Deeg maken vraagt tijd. Bloem, gist, zout en water samenvoegen en de juiste kneedtechniek gebruiken is het eerste gedeelte in het productieproces van het deeg. Nadien moet het deeg rijzen in een ideale temperatuur en vochtigheidsgraad. Om onze feesten voor te bereiden, nemen we uitgebreid de tijd om onze degen voor te bereiden. We brengen de deegbolletjes mee om ter plaatse het deeg verder af te werken en te beleggen. 


Bakken tot de pizza net klaar is.

400 graden Celsius, dat is één van de voorwaarden om een echte Napolitaanse pizza te maken. We bakken de pizza's direct op de bodem van de oven, niet op roosters. We zijn zeer selectief in de keuze van het hout waarmee de oven warm gestookt wordt, omdat dit ook een bepalende factor is voor de smaak van de pizza.  


Komt het water je al in de mond? Vraag hier je offerte.

Samen maken we een onvergetelijk feest.

Pizza is not just a food, it's an emotion.