Foodtruck met houtoven

La Dolce Vita op jouw feest 

Als je een feest organiseert, wil je in de eerste plaats 'lekker eten' om je gasten te verwennen. Als je in een ongedwongen sfeer een topmaaltijd wilt serveren, zit je bij Giavanucci goed. 

Vraag je offerte

Wat mag je verwachten van een pizza foodtruck aan huis?

Tijdens jouw feest zie je een echte pizzaiolo aan het werk. We maken de pizza's op basis van een eeuwenoud traditioneel Napolitaans recept: een dikke krokante en luchtige korst met een dunne bodem. Elke pizza wordt ter plaatse belegd met de beste Italiaanse ingrediënten en gebakken in onze Sardische houtoven. 

Onze foodtruck rijdt naar elke gezellig feest van minimum 20 personen. Denk aan privéfeesten zoals communie, huwelijk, verjaardagen, babyborrel of uiteraard ook bedrijfsfeesten zoals een personeelsfeest of een opendeurdag. 

Om de organisatie van je feest te vergemakkelijken, heb je de keuze uit 3 verschillende formules. Kies je voor enkel pizza of trakteer je je gasten ook op antipasti of dessert. Wat je keuze ook is, Giavanucci geeft jouw feest extra smaak en pit. 

Vraag je offerte met het onderstaande formulier.

Feestje met pizza foodtruck

Onze foodtruck formules

Festa Completa

De all-in formule met antipasti, pizza en dessertbuffet is de ideale formule voor uitgebreide feesten zoals familiefeesten.

Due Portate

Wil je tijdens je pizzafeest een extraatje serveren, dan is een antipasti of een dessert de ideale aanvuller.

Solo Pizza

Trakteer je gasten op een slice of happiness met de heerlijk Napolitaanse pizza's. Eenvoud kan zalig zijn.

Prijsaanvraag voor je pizzafeest


  • Giavanucci - Pizza Foodtruck
  • Doorstraat 9 - 3850 Kozen-Nieuwerkerken
  • 0476967492
  • giavanucci@gmail.com

Veel gestelde vragen over een foodtruck met houtoven

Voorbereiding: Ruim 1,5 uur voor de aanvang van het evenement of feest, komen wij met de foodtruck ter plaatse. We starten met het opstellen van de foodtruck en de bijhorende tent en stoken de Sardische houtoven warm. We hebben toegang tot elektriciteit nodig voor verlichting en koeling. Als je voor de formule met desserts kiest, dien je zelf een diepvriezer te voorzien voor de bewaring van het ijs. 
De standplaats neemt ongeveer 18m2 in beslag. 

Tijdens het feest: Als je gekozen hebt voor de antipasti, starten we hiermee als de gasten gearriveerd zijn. Charcuterie, kazen en kleine hapjes worden gepresenteerd op houten planken. Hiermee kan je zelf rond gaan bij de gasten of we plaatsen planken centraal op de tafels. Na ongeveer een uur, als de oven de temperatuur van 400°C heeft bereikt, starten we met het beleggen en het bakken van de pizza's. We bakken 4 verschillende pizza's, met een totaal van 1 pizza per persoon. We kunnen tot 5 pizza's tegelijkertijd bakken. Nadat alle pizza's gebakken zijn, starten we met het klaar zetten van het dessertbuffet.

Na het feest: Als wij klaar zijn met bakken, ruimen we alles op en kunnen wij vertrekken. De pizza's die overblijven, kan je nog verder uitdelen. Moest er veel overschot zijn, onze verse pizza's bewaren ook in de diepvriezer heel goed. 

De inkleding van het feest, voorzie je zelf naar wens. Wij brengen alles mee wat nodig is om onze pizza's en andere lekkernijen klaar te maken en te presenteren. De pizza's worden in slices verdeeld en uit de hand gegeten, Napolitan style.  We brengen kartonnen slicehouders mee om de pizzapunten op te leggen en voorzien ook voldoende servietten. Bestek en borden zijn hierdoor niet nodig. 


We hebben een ruim assortiment pizza's waar je uit kan kiezen. Tijdens een feest maken we 4 verschillende pizza's, waarvan altijd 1 Margerita. De keuze van de andere 3 pizza's geef je ons minstens 1 maand voor het feest door. Om het je gemakkelijk te maken, stellen we enkele combinaties voor. Je kan uiteraard ook kiezen uit ons menu. 

We komen al ter plaatse voor een groep vanaf 20 personen, waar we 1 pizza per persoon voorzien. We werken niet met een minimum afname. De pizza's worden gesneden en de gasten nemen zelf pizzapunten van het buffet.

Als eerste op de hoogte van ons nieuws?

Afhaalmomenten, culinaire evenementen, workshops... alle nieuws over onze activiteiten krijg je als eerste in je mailbox als je je hier inschrijft. Dat doe je eenvoudig door je mailadres hier in te vullen. 

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met interessant nieuws. Geen spam, beloofd!

Bedankt voor je inschrijving!

Je wordt nu geïnformeerd over het laatste nieuws.