Over Giavanucci 

Italiaanse Roots en Passie

Vraag je offerte    Stel je vraag.

Authenticiteit in de vorm van een pizza

De passie voor de Mediterraanse keuken heb ik van nature meegekregen door m’n Italiaanse roots langs vaderskant. Al vanaf jonge leeftijd stond ik mee in de potten te roeren en nieuwsgierig mee te kijken hoe ‘nonna’ die pure Italiaanse gerechten op tafel toverde.

In maart 2019 volgde ik een cursus bij de allereerste vrouwelijke pizzabakker ooit in Napels. Ik kocht een foodtruck, liet hem ombouwen met een Sardische houtoven erin en Giavanucci was geboren!

De traditionele Napolitaanse pizza; gemaakt volgens het eeuwenoude Napolitaanse recept : een dikke krokante, luchtige korst met een dunne bodem. De krokante en flinterdunne bodem met kwalitatieve ingrediënten zijn een garantie voor de lekkerste pizza. Het deeg wordt zonder vet bereid en is door de speciale bloem en lange rijstijd heel licht verteerbaar.

Hopelijk tot binnenkort op jouw feestje of bij afhaal bij ons thuis !

Ciao,


Vanessa Giacomazzi

Vanessa Giacomazzi

Als eerste op de hoogte van ons nieuws?

Afhaalmomenten, culinaire evenementen, workshops... alle nieuws over onze activiteiten krijg je als eerste in je mailbox als je je hier inschrijft. Dat doe je eenvoudig door je mailadres hier in te vullen. 

Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met interessant nieuws. Geen spam, beloofd!

Bedankt voor je inschrijving!

Je wordt nu geïnformeerd over het laatste nieuws.